[管系] 哪位大神有这份资料?

不知哪位大神有这份资料能分享一下,不甚感激!!

OCIMF/SIGTTO共同认证的

Manifold Recommendations for Liquefied Gas Carriers

介绍:
These SIGTTO recommendations have been developed in conjunction with OCIMF to bring together, in one document, the manifold arrangements and strainer guidelines for LPG and LNG carriers, with the aim of promoting improved safety and efficiency in operations and to assist in planning the position of loading and discharging facilities in new jetties.  

龙船学院
自己顶一把!{:3_54:}大神快出现

大神 快快现身!!!!!

这个我真的有。

youngfp 发表于 2013-3-19 20:16
这个我真的有。

大神,能不能共享或者发给我一下,供大家学习一下??

sealady 发表于 2013-3-20 14:20

看这个帖子https://www.imarine.cn/forum.php?mod=viewthread&tid=303963

过冬穿马甲 发表于 2013-3-20 14:31
看这个帖子https://www.imarine.cn/forum.php?mod=viewthread&tid=303963

我说的这个是大概有65页,讲的内容包括大多数液货系统LPG、LNG等

非常感谢你的帮助,我已经下载了!学习一下!

sealady 发表于 2013-3-20 14:20

抱歉,昨天没上传成功,刚看到你的帖子,你已经找到了,就不上传了!

youngfp 发表于 2013-3-20 16:12
抱歉,昨天没上传成功,刚看到你的帖子,你已经找到了,就不上传了!

有船友提供的是一个LNG的几点细则,不是去说的很全面的供65页的那一份