[工艺资料] 船体结构构件的功能(论文) 中英对照

以下是文章摘要以及翻译,中英完整版在附件中,全文约900字
The Function of Ship Structural Components

The strength deck, bottom, and side shell of a ship act as a box girder in resisting bending and other loads imposed on the structure. The main deck, bottom, and side shell also form a tight envelope to withstand the sea locally. The remaining structure contributes either directly to these functions or indirectly by maintaining the main members in position so that they can act efficiently.

The bottom plating is a principal longitudinal member providing the lower flange of hull girder. It is also part of the watertight envelope, and subject to the local water head. At the forward end, it must withstand the dynamic pressure associated with slamming and plating thickness is usually increased to provide the necessary strength.

....................
....................

船体结构构件的功能

船舶的强力甲板、船底板和舷侧外板在承受作用在船体结构上的弯曲和其他载荷中起一根箱型梁(船体梁)的作用。主甲板、船底板和舷侧外板同时也构成一个水密的外壳,将承受局部的压力。其余结构或者直接地起到上述这些作用,或者间接地发挥它们的作用,这是指他们能使主要构件保持固有的位置,以便这些主要构件能有效地发挥作用。

船底板构成船体梁的下翼缘板,是主要的纵向构件。它也是水密外壳的组成部分,并承受局部水压力。在首部,船底板必需能承受由砰击引起的附加动压力,为了提供必要的强度,通常要选用较厚的板。

..........
.........

船体结构构件的功能.doc

26.5 KB, 下载次数: 395

The Function of Ship Structural Components.doc

28.5 KB, 下载次数: 248

龙船学院
多谢!虽然不大看的懂!

很好.

我要下载.

没下,大概和大学学的船体结构差不多,初学者

挖!我正好要写这类论文!找了老半天了!谢LZ!

我想要5000字的啊

买吧!!!

谢谢了啊!!!

谢谢了,虽然还看不太明白

楼主很厚道啊,先发了段让大家看看

不错的东西,已经下载了啊

十分感谢楼主啊 ,

钱要花在刀刃上,我要努力挣钱啊

再帮楼主顶一下啊,呵呵

很好的东西,可以好好学习了,感谢。

以后都要向LZ学习,先让大家看看到底是什么内容的。下载了

谢谢,,,,,,,,,,,,,,

学习学习

很强!!!!!!

耗资源啊,顶一个!