紧急求一独特产品 ===压缩空气驱动风机(非广告,版主别删)

The fan must meet the designed requirements:
      A, portable Air Compress Drived Fan including inlet tube of air compress,outlet flexibility pipe,inlet/outlet connecter and necessary accessories;
     B, drive soures :compressed air ,with pressure 7 bar;
     C, exhauster air flow:12000M3/H;
     D, air pressure:1200 Pa
     E, Qty: two sets /ship,total four ships.

Please E-mail  us the most competitive price CIF Shanghai,China   as soon as possibile.

急寻此风机,如果有此种产品,请尽快与我联系 15900507745.张先生

龙船学院
自己顶

再顶,快来人指点啊

紧急求一独特产品 ===压缩空气驱动风机(非广告,版主别删)

能否把项目情况说明一下:船厂,吨位,船型,船号,交货期等等

原帖由 laurence_zhang 于 2009-7-30 15:37 发表
能否把项目情况说明一下:船厂,吨位,船型,船号,交货期等等

老大,船厂 船型这些的跟这个产品没关系吧?

现在贴出了产品的参数,有就可以联系我了。大家一起发财啊。

自己顶上