海洋石油工程股份有限公司

小弟今年要签工作了,各位大哥大姐 有了解海洋石油工程股份有限公司的吗?麻烦大家给我介绍介绍,谢谢啦!

龙船学院
什么专业?要上船的吗?

大四第一学期还没开始呢,工作都已经有着落了,LZ一定很强啊!

回复 2楼 zttzch 的帖子

船舶与海洋工程  不想上船

没有,只是先了解了解 做好准备

有了解该公司的朋友为我指点指点   谢谢

原帖由 cfliruibo1986 于 2008-8-27 13:03 发表
船舶与海洋工程  不想上船

那就去服装厂
不用学船了

头像被屏蔽

www.power4leveling.com There is wow gold for sale online

www.power4leveling.com There is wow gold for sale online &offers a range of services for your World of Warcraft character.Because we have mass available stock of gold at the moment, so we can really provide an instant way of wow gold delivery. You can buy cheap world of warcraft gold, Power Leveling, Wow Gold on Sale with Fast Instant.

We have been an ebay power seller and paypal confirmed seller of wow gold for years. So it is securest and safest to buy wow gold from us. We are sure that you will get your desired cheap wow goldon order, if you buy wow gold here. so you are able to get your world of warcraft gold in a short while. We provide cheap wow gold in an unimaginable price.

wow gold
buy wow gold
warcraft gold

我也非常想了解这个啊
我干楼主一样的处境

回复 4楼 cfliruibo1986 的帖子

海工的基本上都要上船。。。
至少一般学校是被这样安排的。。

头像被屏蔽

39xing内页

支持,看贴要顶太监 钢管舞 性文化节 性奴
雁过留声,人过留名。支持!!!

听说那里也不怎么出海啊   有了解的吗   望各位前辈指点

海油工程一般是以平台建造为主的,陆上建造的时间比较多,
出海安装调试的时候需要出海,但是只是项目组的部分人员。

还有其他的资料吗